My lovely kitchen

راحت سریع خوشمزه

خورش بامیه به سبک مردم خونگرم اهواز

به امتحانش میرزه...........


سلام دوستای آشپز و غذا دوست

راستش من خودم زیاد خورش بامیه دوست نداشتم تا اینکه  در یک مهمونی این غذا رو به سبک دوست مادرم که برای مدت تقریباً زیادی در اهواز زندگی کرده بودن خوردم و از اون موقع بود که طرفدار پروپاقرص این غذا شدم و  سریع دستور پختشو گرفتم. بدون شوخی یه بار امتحانش کنین. به امتحانش میرزه..........

مواد اولیه:

  • بامیه نیم کیلو
  • گوشت گوساله 300 گرم
  • تمبر هندی نصف بسته
  •  پیاز متوسط 2 عدد
  • رب سه تا چهار ق.غ
  • نمک، فلفل، زردچوبه،دارچین به میزان لازم
  • آب سه تا چهار لیوان

 گوشت رو با آب نیم پز کنید و بعد از اون نمک و فلفل و زردچوبه  رو هم اضافه کنید(البته خیلی کم که گوشت طعم بگیره)، در همین مدت تمبر هندی هم در آب جوش حل کنید و بعد از یک ربع موادتون رو صاف کنید و کنار  بزارین. پیازها رو خرد و تفت بدین تا نرم بشن، حالا نوبت میرسه به اضافه کردن بخش اصلی یعنی بامیه ها. وقتی رنگشون تغییر کرد و کمی طلایی شد ادویه ها و رب رو هم اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدین تا موادتون براق بشن. مواد درست شده رو با گوشتها مخلوط کنید و مقداری از محلول تمبر هندی رو به خورش اضافه کنید و صبر کنید که به جوش بیاد، از غذا بچشید، اگر ترشی غذا در اندازه ای بود که دوست داشتید نمک غذا رو هم اندازه کنید و اجازه بدین خورش جا بیافته.توجه کنید که ترشی باید در حدی باشد که طعم بامیه حس بشه.

  
نویسنده : Masoumeh Azadbakht ; ساعت ۱٢:۱۱ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/۱٠/۱٧