My lovely kitchen

راحت سریع خوشمزه

نکته های کوچک، فایده های بزرگ (یک)

 

مگه توی این بخش نکته ها چه خبره.....................؟


سلام دوستای خوبم

هدف من از طراحی این بخش به اشتراک گذاشتن تجربیات هرجند کم ولی مفید شخصی خودم در آشپزی و یا مطالب خوانده شده در سایتها و کتابهای مختلفه که امیدوارم مفید باشه.

منتظر نظرات خوبتون هستم.

1- برای رفع شوری غذا یک سیب زمینی رو پوست بکنید و وسط غذا بزارین تا باهاش بپزه، فقط حواستون باشه موقع کشیدن همنزنین له بشه غذا رو خراب کنه ها و گرنه قضیه لو میره.ولی امتحان کنین، جواب میده.

2- لازم نیست موقع کار با پیاز گریه کنین فقط قبل از پوست کندن، اون رو یک دقیقه در فریزر قرار بدین.البته ناگفته نماند که این نکته رو توی یه کتاب آشپزی به نام Creative cooking خوندم.

3- برای جلوگیری از خشک شدن کیک،نصف یک سیب رو داخل ظرف کیک قرار بدین.

4- برای سبز موندن نخود سبز، لوبیا سبز و ... در هنگام پختن، ابتدا آب و کمی نمک رو بجوش بیارین و بعد مواد رو داخل آن بریزید و با در باز بپزید.

 5- اگر برنجتون ته گرفت خیلی سریع یک تیکه نان ترجیحاً لواش روی برنج قرار بدین.

 

 

 

  
نویسنده : Masoumeh Azadbakht ; ساعت ۱:۱۳ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/۱٠/۱٦
تگ ها : نکته ها