My lovely kitchen

راحت سریع خوشمزه

لازانیای لقمه ای

دوست دارین یک غذای ابتکاری رو امتحان کنین؟؟؟؟

 

 


مواد اولیه:

  • مرغ خرد شده ۵٠٠ گرم
  • لازانیا ١ بسته
  • پیاز متوسط  ٢ عدد
  • سیر ٣ حبه
  • فلفل دلمه قرمز ١ عدد
  • نخود سبز پخته ١.۵ لیوان
  • ذرت پخته١ لیوان
  • سس گوجه ٧ ق.غ
  • روغن مایع   ۵ ق.غ
  •  پنیر پیتزا ١ بسته
  • نمک،فلفل، زردچوبه، جوز هندی، دارچین به مقدار لازم

مواد لازم برای سس:

  • سیر ٢ حبه
  • پیاز ١ عدد کوچک
  • رب گوجه ٣ق.غ
  • سس گوجه ٢ ق.غ
  • سرکه ۴ ق.غ
  • شکر ٣ ق.غ
  • آب جوش ١ لیوان
  • آرد ۴ ق.غ
  • کره ٢ ق.غ
  • نمک، فلفل،دارچین به مقدار لازم

 پیاز را خرد و سیر را رنده کنید و در تابه تفت دهید.(برای یکنواخت و بهتر سرخ شدن یه کم نمک بزنید). مرغ را به آنها اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. برای طعم و رنگ دادن به غذا  زردچوبه، دارچین و جوز هندی رو هم روی سطح آنها بپاشید.حالا میرسیم به بخش مورد علاقه ی من یعنی اضافه کردن اجزاء رنگارنگ غذا، فلفل دلمه  و نخودفرنگی و ذرت و سس گوجه رو هم اضافه کنین. یه کم تفت بدین تا تمام مواد خوب خوب طعم بگیرن.یادتون نره ما فقط اولش یه کوچولو نمک زده بودیم، پس نمکشم اندازه کنین. حالا عکسشم ببینین تا ادامه ماجرا.......

 

 خوشمزه به نظر میرسه نه؟

ادامه از این قراره که باید یه فکری به حال آب برای جوشوندن لازانیاهامون بکنیم. خوب بهتره  یه مقدار روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به آب اضافه کنیم و صبر کنیم تا به جوش بیاد، بعدش لازانیاها رو بزاریم توش تا هم رنگ بهتری بگیرن و هم موقع آبکش به هم نچسبن. همزمان با این کارها سس غذا رو هم آماده کنین.

.

.

.

.

وای ببخشید راست میگین....

من هنوز نگفتم چه جوری سسشو درست کنین

سیر و پیاز رو رنده کنین و با کره تفت بدین. ادویه ها رو اضافه کنین.بعد از این که عطر ادویه ها به مشام رسید رب و سس و سرکه رو هم اضافه کنین و تفت بدین تا رنگ موادتون شفاف و براق بشه.داشت یادم میرفت شکر رو هم بریزین. این شکر برای به اصطلاح خودمون ملس کردن سس نه شیرین کردن .دو قاشق آرد را در آب جوش حل کنید و آروم  آروم به مواد قبلی اضافه وتندتند بهم بزنین که آردها گوله نشن. سس باید در حدی غلیظ باشه که از قاشق بریزه و مثل آب هم رقیق نباشه، شبیه سس گوجه.آگر به غلظت مورد نظر نرسید دو قاشق باقی مونده از آرد را حل کرده و به روش قبل به سس اضافه کنین.

ماجرا همچنان ادامه دارد.....

خوب حالا میریم سراغ لازانیاهای آبکش شده ی خوشرنگمون.

ما برای هر کدوم از لقمه ها به دو لایه لازانیا احتیاح داریم.یکی عمودی ودیگری رو افقی روی قبلی قرار میدیم به شکل (+)،و وسطشو با موادمون پر میکنیم و لبه ها رو روی هم تا میزنیم  و در ظرفی مناسب فر قرار میدیم.وقتی تمام لقمه ها رو درست کردین و در ظرف چیدین، با سس و پنیر روی آنها رو بپوشونین و در فر که از قبل با  180 سانتی گراد گرم شده  به مدت 15 دقیقه قرار بدین تا پنیرها برشته بشن.

نوش جان

 

 

  

 

  
نویسنده : Masoumeh Azadbakht ; ساعت ٧:٥۸ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۱٠/۱۳